VIEW RECENT REPORTS


In het laatste jaar bemerkten wij in Rotterdam een toenemend aantal politiegenten, toezicht- en beveiligingspersoneel, buurtagenten en meer van deze vormen van supervisie. Sommigen dragen pistolen, anderen walkie-talkies, sommigen alleen maar een notitieboekje, en anderen lopen alleen maar LANGZAAM rond: maar zij houden je allemaal in de gaten.

 


Maar weet je precies wát ze in de gaten houden? En waarom ze zo langzaam lopen en verdacht kijken naar objecten op straat? Wat schrijven ze eigenlijk op in hun zwarte notitieboekjes? De zich herhalende veiligheidsindex, waarden en normen, overlast, hangjongeren, hotspots, resultaat op straat... -WIE definiëren het?

 


Nu kan JIJ dat ook.
De toezicht (supervisie) industrie is een snelgroeiende economische factor in Rotterdam en we zouden allemaal kunnen profiteren van deze marktsector!

Schrijf je in als een agent van SUPERVISION 3000 en je bent gemachtigd om:

• een lichtblauw overhemd te DRAGEN
• langzaam rond te te WANDELEN
• in een notitieboekje te SCHRIJVEN
• een gevoel van macht UIT TE STRALEN
• je eigen normen en waarden TOE TE PASSEN
• wat je onveilig of vervelend vind te OBSERVEREN
• probleemzones IN KAART TE BRENGEN
• je bevindingen aan het hoofdkwartier te RAPPORTEREN


Met haar nieuwe Septemberactie wil SUPERVISION 3000 zo'n groot mogelijk publiek inzetten in deze maand. Om zo veel mogelijk PR te verkrijgen voor het nieuwe toezichtsysteem zijn we op zoek naar agenten-vrijwilligers die in de straten en openbare ruimtes van Rotterdam patrouilleren in groepjes van minimaal 2 agenten (de illusie van uniformiteit!). En wat is een betere manier dan om dit te doen tijdens het "September in Rotterdam" festival?

Wij zoeken naar experts op diverse gebieden: het Kunstkorps kan bijvoorbeeld de massaculturele overlast inspecteren, die veroorzaakt wordt door hangouderen. Of de stupiditeits-gevaarfactor berekenen tijdens openingsborrels van het festival. En vergeet ook niet de architectuur, fun-shopping of eetgewoontes! Je kunt zelfs je eigen (exclusieve) branche creëeren.

WORDT NU LID!

 

SUPERVISION 3000 bestaat alleen door JOUW supervisie. Door samenwerking kunnen wij een echte Rotterdamse encyclopedie samenstellen met verslagen, klachten en onderzoeken die getuigen van de meest vervelende plekken en zaken in Rotterdam!

 

(VERTALING AGENT SONJA)
EMAIL ONS VOOR TACTISCHE DETAILS!


Codewoord: Septemberactie